Упис 2024/25

Како изабрати средњу школу за највећи број основаца представља веома тежак задатак. Они немају довољно знања о томе којим су вештинама овладали током свог осмогодишњег школовања и шта је то чиме желе да се баве у будућности. Зато је веома важно да се добро упознају са оним што средња школа нуди.

Како бисмо вам олакшали ову важну животну одлуку, желимо да вам пружимо што више информација о школи и кроз свега неколико корака вас спроведемо кроз читаву уписну процедуру.

 1. Информисање: Пре него што се пријавите, препоручујемо да се путем веб сајта детаљно информишете о Гимазији и средњој школи Лицеј, као и свим предностима нашег образовног програма. На нашој страници можете пронаћи информације о наставним плановима, образовним профилима, партнерима са којима сарађујемо како бисмо ученицима омогућили квалитетан практичан рад, као ваншколским активностима.
 2. Пријављивање: Уколико се одлучите за жељени образовни профил, можете се пријавити путем нашег једноставног он лине обрасца за пријаву. Молимо вас да у образац унесете све тражене податке како бисмо могли да обрадимо вашу пријаву.
 3. Документација: Након попуњавања обрасца за пријаву, неопходно је да доставите одређену документацију како бисте комплетирали пријаву. На овој страници можете пронаћи листу потребне документације.
 4. Потврда уписа: Након што су сви кораци успешно завршени, добићете потврду о пријему у Гимназију и средњу школу Лицеј. Ова потврда гарантује ваше место у нашој школи за следећу школску годину.

Молимо вас да редовно пратите нашу страницу како бисте били обавештени о свим важним роковима за упис. Ако имате било каква питања или вам је потребна додатна подршка током процеса уписа, слободно нас контактирајте путем телефона или е-маила.

Након попуњавања обрасца за пријаву, неопходно је да нам доставите следећу документацију:

 • Извод из матичне књиге рођених

 • Сведочанство основне школе

 • Попуњену пријаву за упис у први разред средње школе (обезбеђује школа)

 • Потписан уговор о школовању између средње школе и родитеља/старатеља

 • Потврду о плаћеној првој рати или школарини у целости

 • Лекарско уверење

 • Две фотографије

 • Уверење о положеној матури

 • Уверење о држављанству

Упис је у току!

Упис у школску 2024/2025. годину је у току. Пријавите се и обезбедите ваше место.

Scroll to Top